#1

eindproduct is een heel mooi uitziende schoen

in Here is your first Forum Wed May 16, 2018 1:34 pm
by Labi1995 • 4 Posts

Skechers GoMeb Speed ??3 (boven) en GoRun Speed ??2 (onder) - let op de grotere concaviteit onder de middenvoet van v3; het strekt zich ook terug onder de hiel
Andere veranderingen van v2 tot Nike Air Vapormax Mujer v3 omvatten een iets meer opgevulde enkelkraag Nike Air Max 95 Femme en een zachtere binnenvoering van de bovenschoen, wat zorgt voor comfortabeler, soepeler lopen. De GoMeb Speed ??3 krijgt ook een beetje meer gewicht dan v2 - de maat 10 productieschoen die ik heb (NYC-versie) weegt 7,9 oz vs. 7,2 oz voor mijn Speed ??2 in dezelfde maat. Ik merk niet echt het verschil op de vlucht. Ik ben er vrij zeker van dat de stapelhoogte gelijk is gebleven op 18 mm hak, 14 mm voorvoet.
Zoals soms gebeurt in het schoenontwikkelingsproces, worden functies toegevoegd die enige hoeveelheid passie en controverse genereren. In mijn bespreking van de Skechers GoRun 4 besprak ik mijn gevoelens over de toevoeging van een Quick Fit Portal aan het lipje achter de hiel. De QFP is een gat waar je je vinger doorheen kunt glijden om de schoen aan je voet te trekken. Ik ontving een prototype van de GoMeb 3 met een QFP (zie Nike Air Huarache Damskie onderstaande foto) en vond het geen goed idee in een schoen met een stijvere hielkap dan de GoRun. Ik kon de randen van het portaal tegen mijn huid voelen en Nike Air Max 1 Femme voelde dat het risico op slijtage groter was dan enig voordeel. Gelukkig werd besloten dat de QFP van de GoMeb.Skechers GoMeb 3 Prototypes (boven en onder) en de Final Version (midden) zou worden gelaten
In totaal heb ik vier iteraties van de GoMeb Speed ??3 doorlopen om tot de uiteindelijke versie te komen, hieronder afgebeeld. Het eindproduct is een heel mooi uitziende schoen die voelt als een veel betere match voor mijn pas. Het is nog steeds een stevige schoen, maar het heeft iets meer veer onder de hiel en de pasvorm is iets meer vergevingsgezind.
Ik reed afgelopen voorjaar een 5K in de GoMeb 3 - was niet mijn beste race, maar ik verwijt de schoen niet. Het is een beetje meer schoen dan ik voor een 5K (Skechers heeft een platte sub Nike Air Zoom Spiridon Dames 6 oz-snelheid nodig!), Maar zou voor velen een 5K-raceschoen moeten zijn. Wat nog belangrijker is, het Nike Air Max 90 Dames Bloemen is nu een schoen die ik zou willen gebruiken voor lange mijlen en races tot aan de marathon. Ik ben erg onder de indruk van wat Skechers heeft gedaan in deze update van de GoMeb Speed. De veranderingen zijn niet groot, maar zijn net genoeg dat zowel de pasvorm als de rit veel meer naar mijn zin zijn. Het is een goed uitziende schoen, en het is moeilijk om te discussi?ren over prestaties - het is toch Meb's marathonschoen en stond op toen hij vorig jaar Boston won. Als je op zoek bent naar een raceschoen die wat vergevingsgezinder is dan de standaard flat, dan is de GoMeb Speed ??3 een goede keuze.

Scroll up


Visitors
0 Members and 4 Guests are online.

We welcome our newest member: NoahCorey
Board Statistics
The forum has 2353 topics and 2402 posts.